Öltözőszekrény típusok

feb
1

Öltözőszekrény típusok

Mi a különbség a különböző öltözőszekrény típusok között? Miért praktikus egy rövidajtós szekrény és milyen bútort rejt a „Z-ajtós” megnevezés? Rövid képes ismertetőnkben erre adunk választ.

Hosszúajtós szekrények

Hosszúajtós szekrények

A szekrények hosszúajtós változata kényelmes megoldás, ahol a teljes szekrény magasság rendelkezésre áll a pakolásra. Praktikus a hosszabb ruhaneműk gyűrődésmentes akasztásához, cipők, táskák rendszerezhető tárolásához, igény esetén színes ajtókkal.

Rövidajtós szekrények

A szekrények rövidajtós változata ideális megoldás, ha kevés a hely a sport- vagy személyzeti öltözőben. Oktatási intézmények is előszeretettel választják.

Rövidajtós szekrények
Z-ajtós öltözőszekrény

Z-ajtós öltözőszekrény

A szekrények Z-ajtós változata ideális megoldás szűkösebb térben, a nagyobb létszámú személyzeti öltözők elrendezését segíti. Formai kialakításának praktikussága ideálissá teszi a hosszabb ruhaneműk tárolására. A „Z” forma színes megoldásokkal teheti egyedivé az öltözőt.

Sportpados öltözőszekrény

Praktikus és kedvező árú bútorlapos öltözőszekrényeink sportpados változata egyszerre teljesíti a helytakarékos, rendet teremtő tárolás és a kényelmes átöltözés lehetőségét. A teljes ruházat váltás szükségessége esetén a fix ülőhely biztosításával növeli az átöltözés komfortját, ezért sportlétesítmények, ipari vállalkozások is előszeretettel választják. A fa felület meleg, komfortos érzetet nyújt a munkatársaknak.

Sportpados öltözőszekrény
Válaszfalas öltözőszekrény

Válaszfalas öltözőszekrény

Az öltözőszekrények válaszfallal rendelkező változatát a ruhaneműk egy szekrényen belüli higiénikus elválasztásának igénye hívta életre. A munkaruha és a dolgozó saját ruhájának elkülönítése fekete-fehér rendszerű öltözők esetében is kiváló megoldás.

Nincs még hozzászólás

Szóljon hozzá!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!