Bemutatóterem

Nem szeretne látatlanban dönteni, mert a lehető legtöbb lehetőségre kíváncsi élőben? Több 300 nm-es zsámbéki bemutatótermeinkben iskolabútoraink, vendéglátó és konferenciabútoraink és óvodabútoraink egy része élőben is megtekintő. Nálunk személyesen kipróbálhat több száz kiváló bútort, ötletet merítve az élményből. Központunkban üzletágvezetőnkkel személyes egyeztetés keretében kialakíthatják a legmegfelelőbb megoldást a váz, bútorlap, fa és szövet színminták áttekintésével a felújítás, beruházás vagy pályázati forrás bútorbeszerzése kapcsán.

Gyártás

Termékeink a stabil, hosszú élettartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt bútoroknak nem az otthoni körülményeknek kell megfelelniük, hanem életük során erős használatnak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükség jó minőségben. Egyedi megoldásokkal biztosítjuk, hogy mindent a saját igényeinek megfelelően alakíthasson. Gyártóként a komplettségre törekedve mind a fémmegmunkálás és felületkezelés, az asztalosiparban mind a bútorlap és a tömörfa megmunkálás, valamint a kárpitozás önálló üzemeiben folyik a termelés. A szerelés, végellenőrzés és csomagolás után pedig saját bútorszállító teherkocsik végzik a mindennapos kiszállítást.

Kiszállítás

Egy lépést sem kell tennie, hogy a megrendelt termékek rendeltetési helyükre kerüljenek. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan berendezést is biztosítani tudja. A szállítási költségek kizárólag a kiszállítást tartalmazzák. Az alábbi feláras szolgáltatások teljesítésében is segítségére leszünk, kérését kérjük megrendeléskor jelezze: bepakolás, emeletre történő szállítás, technikai beüzemelés. Kérje ajánlatunkat!

Helyszíni tanácsadás

Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az Ön vállalkozásának, intézményének adottságai és a tervezett berendezési szükségletei alapján. Az Ön által elvárt praktikus és minőségi bútorozás megvalósítását helyszíni tanácsadásunk segíti. Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával. Segítségükkel eldöntheti, milyen bútor illene leginkább a helyhez, hogy teremthet kellemes, egyedi környezetet, a funkcionalistás teljes figyelembevételével.

Visszaélés-bejelentési rendszer