Mások vagyunk

25 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást a környezeti adottságokat és funkciós szükségleteket egyeztetve. Mindez fontos például a méret, a fekete-fehér öltöző rendszerek vagy a cég arculatához illeszkedő színek igénye miatt. Az Ön által elvárt praktikum és a vendégek, kollégák által értékelt megoldások találkozását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé. Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek.

Mások vagyunk

300 m²

bemutatóterem

Mások vagyunk

Személyesen bemutatótermünkben

Mások vagyunk Ikon

Nem szeretne látatlanban dönteni? 300 nm-es zsámbéki bemutatótermünkben több öltözőszekrényt is megnézhet élőben, és üzletágvezetőnkkel kialakíthatják a legmegfelelőbb megoldást. Látogasson el bemutatótermünkbe, mielőtt rendelne, és tervezzük meg együtt öltözőjét!

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt öltözőbútoroknak nem az otthoni körülményeknek kell megfelelniük, hanem életük során erős használatnak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. Egyedi megoldásokkal biztosítjuk, hogy mindent a saját igényeinek megfelelően alakíthasson.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

Különbség a típusok között

Mi a különbség a különböző öltözőszekrény típusok között? Miért praktikus egy rövidajtós szekrény és mit jelent a „Z-ajtós” megnevezés? Mit ajánlunk ipari öltözőbe és milyen elvárásoknak kell és milyeneknek érdemes megfelelni?
Blog bejegyzésünkben összehasonlítunk és rendszerezünk a témában.
Tovább

Katalógusok

Lapozza át öltözőbútor és ipari katalógusunkat! Amennyiben szeretne igényelni, vegye fel velünk a kapcsolatot és postai úton is küldünk Önnek!

Tovább

Népszerű termékeink

További üzletágaink

 • Irodabútor Magas színvonalú bútorainkkal valósítsa meg álmai irodáját!

  Tovább

 • UtcabútorEgységes és formabontó közterek elemeit keresse kínálatunkban!

  Tovább

 • Vendéglátói bútorokMinőségi székek, asztalok és kiegészítők a vendéglátói terek berendezéséhez.

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!