Görgessen lejjebb
Mások vagyunk

30 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Ha szeretné, hogy vendégei visszavágyjanak Önhöz, forduljon tanácsadóinkhoz. Segítségükkel eldöntheti, milyen bútor illene leginkább a helyhez, ahol a vendégeit várja és megtervezheti, hogy teremthet kellemes, egyedi környezetet, ahol mindenki elengedheti magát, és önmaga lehet. Az Ön által elvárt praktikum és a vendégei által értékelt kényelem találkozását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé.

Mások vagyunk

300 m²

bemutatóterem

Mások vagyunk

Személyesen bemutatótermünkben

Mások vagyunk Ikon

Nem szeretne látatlanban dönteni, mert a lehető legtöbb lehetőségre kíváncsi élőben? Nálunk személyesen kipróbálhat több száz kiváló bútort, ötletet merítve az élményből. Rusztikus vagy modern? Fényűző legyen vagy minimalista? Látogasson el bemutatótermünkbe, mielőtt rendelne, és tervezzük meg együtt a belső teret, amelyről vendégei álmodnak!

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással szolgáljuk az Ön elgondolásait. Szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy minden négyzetmétert finomra hangolhasson a legpompásabb vendéglátói tér megteremtéséhez.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

RÓLUNK MONDTÁK

Bonyhád a Perczelek városa. Az 1848/49-es szabadságharc honvédtábornok, Perczel Mór leszármazottai beleegyezésével már hosszú évek óta viseljük e megtisztelő címet. A Perczelek földbirtokosi, nemesi családja több mint kétszáz évig kiemelkedő szerepet játszott Bonyhád történetében. Az általuk létrehozott épített és kulturális értékek egyike, Perczel Mór szülőháza is…

Tovább

MEGJELENT A LEGÚJABB HORECA KATALÓGUSUNK!

Megújult kínálat, melyek tökéletesek a legnépszerűbb szállodák és éttermek igényes feltételeihez. Klasszikustól a modernig.

Tovább

Az Alex bútort 1991-ben alapítottuk Magyarországon. A kezdetben szűk termékkínálattal induló vállalkozás néhány éves fejlődése során piacvezetővé vált az iskolabútorok területén. Magyarországon az intézményi bútorozás egyik vezető gyártójává emelkedtünk az oktatás, az vendéglátás, az iroda, utcabútor és az öltözőbútorok terén. Az elmúlt 3 évtized során folyamatosan bővült külföldi ügyfeleink köre, mellyel egyenes arányban növeltük gyártási kapacitásunkat, ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Jelenleg 4 országban vagyunk jelen állandó képviselettel, és további 7 országba szállítunk állandó partnereinknek termékeinkből.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!