Görgessen lejjebb
Mások vagyunk

25 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Amennyiben irodája berendezésében szakértő segítségre van szüksége, forduljon üzletágvezetőnkhöz vagy területi képviselőinkhez. Segítségükkel a helyszínen felmérhető, milyen paraméterekkel alakítható ki a lehető legkomfortosabb, legpraktikusabb és legjobb minőségő munkahely, iroda. A tanácsadás díjmentes.

Mások vagyunk

300 m²

bemutatóterem

Mások vagyunk

Látványtervek

Mások vagyunk Ikon

Tapasztalt bútortervezői csapatunk az ergonómiai elveket szem előtt tartva alakította ki a széles termék portfóliónkat. Az irodai terek kialakítását igény esetén látványtervekkel is segítjük! Használja online tervezőnket! Online irodabútor térberendezőnk segítségével közel 300 termékből rendezheti be irodáját néhány perc alatt!

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással szolgáljuk az Ön elgondolásait. Szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy minden négyzetmétert finomra hangolhasson a legpompásabb irodai tér megteremtéséhez.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

Új irodai forgószékek raktárról!

Egyes irodaprojekteknél fontos lehet, ha azonnal szükség van az irodai forgószékekre. Három új modellünk raktárról azonnal elérhető.

Tovább

Kedves Ügyfeleink!

Az Alex Fémbútor Kft. a kialakult járványügyi helyzetben is probléma mentesen üzemel tovább. A megrendelések feldolgozása, a gyártás és a kiszállítás, továbbra is zavartalan. Minden elérhetőségünkön továbbra is várjuk árajánlatkéréseiket és megrendeléseiket. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpont alatt találják.

Tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre!