Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  25 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az általános-, közép- és felsőoktatás szükségletei alapján. A bútorozás során az egész napos oktatásra, a biztonságos és inspiratív környezetre, a praktikus és strapabíró bútorzatra helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  Kedves Ügyfeleink!

  Az Alex Fémbútor Kft. a kialakult járványügyi helyzetben is probléma mentesen üzemel tovább. A megrendelések feldolgozása, a gyártás és a kiszállítás, továbbra is zavartalan.

  Minden elérhetőségünkön továbbra is várjuk árajánlatkéréseiket és megrendeléseiket. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpont alatt találják.

  Tovább

  Átadták a Zsámbéki Keresztelő Szent János Iskolaközpontot

  Átadásra került a Premontrei rend által üzemeltetett Zsámbéki Keresztelő Szent János Iskolaközpont. A beruházás során nem csak a bútorzatot, hanem az interaktív termékeket is cégünktől rendelték meg. A nagyméretű, 88” méretű multitouch-os Mimio interaktív tábláink, nagy fényerejű, Mimio ultra közeli projektorokkal kerültek felszerelésre. Az interaktív táblák mellé fali laptop tároló szekrények kerültek, biztosítva az üzemeltetéshez szükséges laptopok ergonomikus és biztonságos tárolását, az eszközök gyors áramtalanítását és elősegítve a gyors, egyszerű használatot. A leszállított termékek kedvező árakon magas színvonalon segítik az modern oktatást, elősegítve a digitális oktatási környezet megteremtését.

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!