Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  25 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az általános-, közép- és felsőoktatás szükségletei alapján. A bútorozás során az egész napos oktatásra, a biztonságos és inspiratív környezetre, a praktikus és strapabíró bútorzatra helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  Ismét Magyar Brands díjat nyert az Alex Fémbútor Kft.

  Az Alex Fémbútor Kft. Magyar Brands elismerésben részesült „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában. A 15 fős szakmai zsűri 6 különböző szempontból vizsgálta meg a vállalkozásunkat, amelyek eredményeként az idei évben is díjazottak lettünk!
  Tovább

  HELGI kijelzők raktárról!

  Rendeljen Helgi kijelzőt, rövid szállítási határidővel!
  65”, 75”, vagy akár 86” méretű interaktív kijelző, ULTRAHD 4K felbontás (3840 x 2160), 16:9 képarány, 2 x 16W hangszóró, 20 érintési pont kezelése, magyar OSD menü, Wi-Fi, Android 8.0 operációs rendszer (AMD Cortex A73+, 3 GB RAM, 16 GB ROM), konzollal, NOTE, CONNECT, CAPTURE szoftverekkel - 3 év garancia - AJÁNDÉK MIMIO STUDIO SZOFTVERREL!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!