Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  25 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az általános-, közép- és felsőoktatás szükségletei alapján. A bútorozás során az egész napos oktatásra, a biztonságos és inspiratív környezetre, a praktikus és strapabíró bútorzatra helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  WORDWALL SZOFTVER HELGI KIJLEZŐ MELLÉ!

  Bármely méretű HELGI kijelző vásárlása esetén, most ajándékba adunk Önnek
  egy WordWall3 Pro Hun szoftvert örökös liszenszel.

  Tovább

  Megjelent legújabb interaktív katalógusunk!

  Megjelent legfrissebb interaktív eszközeinket és szoftvereinket tartalmazó katalógusunk.

  Helgi interaktív kijelzők ajándék WordWall szoftverrel, legújabb Boxlight Mimio interaktív kijelzők 2 táblaszoftverrel és még sok újdonság elérhető kínálatunkból.

  Nézze meg termékeinket, kérje szakértőnk segítségét és válasszon a legmodernebb interaktív megoldások közül, melyekkel megteremtheti digitális oktatási környezetét!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!