GYIK

Bármilyen jellegű intézményt, vállalkozást kiszolgálunk termékeinkkel. A lakosság számára 1-1 darab termék gyártását üzemünk, beszerzésünk nem tudja vállalni. Küldje el ajánlatkérését, és megküldjük Önnek projekt árunkat!
Bármilyen jellegű intézményt, vállalkozást kiszolgálunk termékeinkkel. A lakosság számára 1-1 darab termék gyártását üzemünk, beszerzésünk nem tudja vállalni. Küldje el ajánlatkérését, és megküldjük Önnek projekt árunkat!
A következő linken lehet megtekinteni: ÁSZF
Minden esetben a vevő címét, elérhetőségeit, kontaktus személyt, adószámát, valamint a kívánt termékeket és darabszámukat a szállítási címmel.
Mind a fémvázakra, mind a bútorlapokra léteznek alapáras illetve extrább feláras színek. A bútorszöveteket I-IV. árkategóriába soroltuk, mindezekről a Vevőszolgálatunk ad felvilágosítást illetve az igénynek megfelelően az árajánlat tér ki rá.
A „Rendelés Visszaigazolás”-on, a jobb felső sarokban található a rendelésszám, egy betűből és utána számokból áll. A visszaigazolás a rendelés minden lényeges adatát tartalmazza, amit a vevőnek ellenőriznie kell.
A rendelés visszaigazoláson feltüntetett szállítási határidő termékenként változó és körülbelüli időpontot jelent. Általában 4-6 HÉTTEL lehet számolni a visszaigazolást követően. Természetesen igyekszünk mihamarabb kiszolgálni ügyfeleinket, de a termékek szállításának határidejét sok tényező befolyásolja, így a visszaigazolt határidő a mérvadó. Ennek módosítását csak az Ügyfélszolgálattal egyeztetve, de írásban lehet megtenni.
Ez esetben egyeztetni kell az Ügyfélszolgálattal az új szállítási határidőt, mert a gyártás nem kezdődött meg, amíg az előleg be nem érkezett.
Kártyával nem tud nálunk fizetni, 1,5 M Ft-ig készpénzben, egyébként előre átutalással lehetséges.
Az Európai Unió államaiból az EU-s adószámmal rendelkező ügyfeleknek tudunk nettó számlázni, különben a Magyarországon érvényes ÁFA-t kell felszámítanunk, de ekkor már még egy adót nem kell fizetni. Az Unión kívüli országokba nettó számlázunk, de kiviteli vámkezelést kell végezni.
Meg kell adni a vásárlás azonosító adatait (rendelésszámmal, vagy számlaszámmal), illetve a hiba lehető legpontosabb megadását, lehetőleg fényképes ismertetéssel.
Munkatársaink felvilágosítást adnak, hogy a kívánt termék megtalálható-e a bemutató termeinkben, pozitív esetben 2072 Zsámbék, Magyar u.21-23.sz. alatt.
A tárgyak jellegétől függően különböző fóliákba csomagolunk. Amennyiben mi végezzük a szállítást, a mi felelősségünk a termékek sérülésmentes eljuttatása a rendeltetési helyre.
2020.01.01-től érvényes szállítási költségek:
nettó 500.000 Ft alatti rendelés esetén nettó 20.000 Ft
nettó 500.000 Ft vagy az feletti vásárlás esetén a vételár 3%-a
A szállítási költségek kizárólag a kiszállítást tartalmazzák. Az alábbi feláras szolgáltatások teljesítésében is segítségére leszünk, kérését kérjük megrendeléskor jelezze: bepakolás, emeletre történő szállítás, technikai beüzemelés. Kérje ajánlatunkat!
Az oldalunkon megadott árak nettó fogyasztói árak, tehát NEM tartalmazzák az áfát, és kiszállítási költség nélkül értendőek. Az árak tájékoztató jellegűek és egy adott termék legolcsóbb változatára vonatkozik. Árváltozás jogát fenntartjuk, esetleges rendszerhiba vagy elgépelés esetén a cég fenntartja a jogot, hogy a termék árát módosítsa és a rossz áron leadott rendelést ne teljesítse.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!