Görgessen lejjebb
  Kulcsrakész átadás

  Kulcsrakész átadás
  Kulcsrakész átadás

  A szolgáltatás megrendelését követően kollégáink az Ön elképzelése szerint helyezik el a térben a megrendelt bútorokat, a szintezőlábak segítségével vízszintbe állítják a szekrényeket. Ezután ellenőrzik a zárakat és a kulcsokat, beállítják az ajtókat, és végül elszállítják a felesleges csomagolóanyagot.

  Beszámítás
  Beszámítás

  Amennyiben szeretné lecserélni régi fémszekrényeit, de nem tudja mit kezdjen azokkal a szekrényekkel, amikre már nincsen szükség, válasszon és rendeljen kínálatunkból és feleslegessé vált fémszekrényeit megvásároljuk.

  Hírek

  ISMÉT MAGYAR BRANDS DÍJAT NYERT AZ ALEX FÉMBÚTOR KFT.

  Az Alex Fémbútor Kft. Magyar Brands elismerésben részesült „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában. A 15 fős szakmai zsűri 6 különböző szempontból vizsgálta meg a vállalkozásunkat, amelyek eredményeként az idei évben is díjazottak lettünk!

  Tovább

  ÖLTÖZŐBÚTOR BIM OBJEKTUMOK

  Az Alex Bútor könyvtár célja, hogy olyan tervezési segédletet, segítséget nyújtson a tervezőknek, amivel termékeinket könnyen, kényelmesen tudják alkalmazni Archicad szoftverben.

  Tovább

  Az Alex bútort 1991-ben alapítottuk Magyarországon. A kezdetben szűk termékkínálattal induló vállalkozás néhány éves fejlődése során piacvezetővé vált az iskolabútorok területén. Magyarországon az intézményi bútorozás egyik vezető gyártójává emelkedtünk az oktatás, az vendéglátás, az iroda, utcabútor és az öltözőbútorok terén. Az elmúlt 3 évtized során folyamatosan bővült külföldi ügyfeleink köre, mellyel egyenes arányban növeltük gyártási kapacitásunkat, ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Jelenleg 4 országban vagyunk jelen állandó képviselettel, és további 7 országba szállítunk állandó partnereinknek termékeinkből.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!