Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  30 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Kiviteli tervezés előtt áll? Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást a környezeti adottságokat és funkciós szükségleteket egyeztetve. Az intézmények, vállalkozások, tervezők, kivitelezők és a lakossági vásárlók kiszolgálását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé. Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek.

  Mások vagyunk

  1500 m²

  bemutatópark

  Mások vagyunk

  Személyesen bemutatóparkunkban

  Mások vagyunk Ikon

  Utcabútoraink termékválasztéka, elhelyezési formái, rögzítési módjainak variációs lehetőségei a zsámbéki telephelyünkön kialakított zöldövezeti bemutatóparkban személyesen is megtekinthetők. Kollégáinkkal történt időpontegyeztetést követően egész évben, minden hétköznap várjuk szeretettel.

  Mások vagyunk

  15.000 m²

  gyárterület

  Mások vagyunk

  Bútorgyártás Zsámbékon

  Mások vagyunk Ikon

  Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt kültéri bútorok életük során erős használatnak és környezeti hatásoknak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. Egyedi megoldásokkal biztosítjuk, hogy mindent a saját igényeinek megfelelően alakíthasson.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  Padok WPC-lécezéssel

  Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy kültéri padjaink 2019. novembertől WPC-lécezéssel is rendelhetők. A WPC egy farost-műanyag (60-40%) kompozit melynek előnye az UV-, gombásodás-, pára- és vízzel szembeni ellenállóság, így szemben a tölgyfa vagy fenyő lécekkel szerelt padokkal, a WPC-lécekkel készült padjaink gondozásmentesek! A WPC lécek ezeket az előnyöket ötvözik az esztétikummal, köszönhetően a 60%-os farost tartalomnak a lécek kinézete, tapintása és általános megjelenése teljes egészében „fa-hatású”. WPC lécezéssel kapható bútorcsaládjaink: CENTRÁL, MADRID, VALENCIA, CUBE

  Tovább

  Ismét Magyar Brands díjat nyert az Alex Fémbútor Kft.

  Az Alex Fémbútor Kft. Magyar Brands elismerésben részesült „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában. A 15 fős szakmai zsűri 6 különböző szempontból vizsgálta meg a vállalkozásunkat, amelyek eredményeként az idei évben is díjazottak lettünk!
  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!