Görgessen lejjebb
Mások vagyunk

30 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Kiviteli tervezés előtt áll? Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást a környezeti adottságokat és funkciós szükségleteket egyeztetve. Az intézmények, vállalkozások, tervezők, kivitelezők és a lakossági vásárlók kiszolgálását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé. Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek.

Mások vagyunk

1500 m²

bemutatópark

Mások vagyunk

Személyesen bemutatóparkunkban

Mások vagyunk Ikon

Utcabútoraink termékválasztéka, elhelyezési formái, rögzítési módjainak variációs lehetőségei a zsámbéki telephelyünkön kialakított zöldövezeti bemutatóparkban személyesen is megtekinthetők. Kollégáinkkal történt időpontegyeztetést követően egész évben, minden hétköznap várjuk szeretettel.

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt kültéri bútorok életük során erős használatnak és környezeti hatásoknak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. Egyedi megoldásokkal biztosítjuk, hogy mindent a saját igényeinek megfelelően alakíthasson.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

ÚJDONSÁGOK

Az elmúlt évtized során összegyűjtött gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján új bútorcsaládokkal növeltük kínálatunkat. Minden bútorcsaládunknál a teljességre törekszünk. Fontos szempont volt a tartósság, design és az okos megoldások, melyek tökéletesen alkalmazkodnak a jelen és a jövő változatos tereihez.

Tovább

PADOK WPC-LÉCEZÉSSEL

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy kültéri padjaink 2019. novembertől WPC-lécezéssel is rendelhetők. A WPC egy farost-műanyag (60-40%) kompozit melynek előnye az UV-, gombásodás-, pára- és vízzel szembeni ellenállóság, így szemben a tölgyfa vagy fenyő lécekkel szerelt padokkal, a WPC-lécekkel készült padjaink gondozásmentesek! A WPC lécek ezeket az előnyöket ötvözik az esztétikummal, köszönhetően a 60%-os farost tartalomnak a lécek kinézete, tapintása és általános megjelenése teljes egészében „fa-hatású”. WPC lécezéssel kapható bútorcsaládjaink: CENTRÁL, MADRID, VALENCIA, CUBE

Tovább

Az Alex bútort 1991-ben alapítottuk Magyarországon. A kezdetben szűk termékkínálattal induló vállalkozás néhány éves fejlődése során piacvezetővé vált az iskolabútorok területén. Magyarországon az intézményi bútorozás egyik vezető gyártójává emelkedtünk az oktatás, az vendéglátás, az iroda, utcabútor és az öltözőbútorok terén. Az elmúlt 3 évtized során folyamatosan bővült külföldi ügyfeleink köre, mellyel egyenes arányban növeltük gyártási kapacitásunkat, ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Jelenleg 4 országban vagyunk jelen állandó képviselettel, és további 7 országba szállítunk állandó partnereinknek termékeinkből.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!