Görgessen lejjebb
Mások vagyunk

30 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Kiviteli tervezés előtt áll? Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást a környezeti adottságokat és funkciós szükségleteket egyeztetve. Az intézmények, vállalkozások, tervezők, kivitelezők és a lakossági vásárlók kiszolgálását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé. Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek.

Mások vagyunk

1500 m²

bemutatópark

Mások vagyunk

Személyesen bemutatóparkunkban

Mások vagyunk Ikon

Utcabútoraink termékválasztéka, elhelyezési formái, rögzítési módjainak variációs lehetőségei a zsámbéki telephelyünkön kialakított zöldövezeti bemutatóparkban személyesen is megtekinthetők. Kollégáinkkal történt időpontegyeztetést követően egész évben, minden hétköznap várjuk szeretettel.

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt kültéri bútorok életük során erős használatnak és környezeti hatásoknak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. Egyedi megoldásokkal biztosítjuk, hogy mindent a saját igényeinek megfelelően alakíthasson.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

ÚJDONSÁGOK

Az elmúlt évtized során összegyűjtött gyártói tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján új bútorcsaládokkal növeltük kínálatunkat. Minden bútorcsaládunknál a teljességre törekszünk. Fontos szempont volt a tartósság, design és az okos megoldások, melyek tökéletesen alkalmazkodnak a jelen és a jövő változatos tereihez.

Tovább

PADOK WPC-LÉCEZÉSSEL

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy kültéri padjaink 2019. novembertől WPC-lécezéssel is rendelhetők. A WPC egy farost-műanyag (60-40%) kompozit melynek előnye az UV-, gombásodás-, pára- és vízzel szembeni ellenállóság, így szemben a tölgyfa vagy fenyő lécekkel szerelt padokkal, a WPC-lécekkel készült padjaink gondozásmentesek! A WPC lécek ezeket az előnyöket ötvözik az esztétikummal, köszönhetően a 60%-os farost tartalomnak a lécek kinézete, tapintása és általános megjelenése teljes egészében „fa-hatású”. WPC lécezéssel kapható bútorcsaládjaink: CENTRÁL, MADRID, VALENCIA, CUBE

Tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre!