• Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  30 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az általános-, közép- és felsőoktatás szükségletei alapján. A bútorozás során az egész napos oktatásra, a biztonságos és inspiratív környezetre, a praktikus és strapabíró bútorzatra helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

  Mások vagyunk

  300 m²

  bemutatóterem

  Mások vagyunk

  Személyesen bemutatótermünkben

  Mások vagyunk Ikon

  Nem szeretne látatlanban dönteni? 300 nm-es zsámbéki bemutatótermünkben iskolabútoraink egy része élőben is megtekintő. Központunkban üzletágvezetőnkkel személyes egyeztetés keretében kialakíthatják a legmegfelelőbb megoldást a váz, bútorlap, fa és szövet színminták áttekintésével a felújítás, beruházás vagy pályázati forrás bútorbeszerzése kapcsán.

  Mások vagyunk

  15.000 m²

  gyárterület

  Mások vagyunk

  Bútorgyártás Zsámbékon

  Mások vagyunk Ikon

  Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt oktatási bútorok életük során erős használatnak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. 2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással dolgozunk a modern, jól használható és esztétikus bútorok gyártásán.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  Rólunk mondták

  Bonyhád a Perczelek városa. Az 1848/49-es szabadságharc honvédtábornok, Perczel Mór leszármazottai beleegyezésével már hosszú évek óta viseljük e megtisztelő címet. A Perczelek földbirtokosi, nemesi családja több mint kétszáz évig kiemelkedő szerepet játszott Bonyhád történetében. Az általuk létrehozott épített és kulturális értékek egyike, Perczel Mór szülőháza is…
  Tovább

  ÚJDONSÁG! PS-Boxok a tanuláshoz és privát zónához.

  Ismerje meg új, modern oktatási intézmények kialakításához készített bútorainkat. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje személyre szabott ajánlatunkat üzletágvezetőnktől!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!