Minőségi informatikai szolgáltatások

INTERAKTÍV KIJELZŐK TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSSAL

A Digitális Oktatási Stratégiában (DOS) fontos, hogy ne a hagyományos oktatás digitális eszközökkel támogatott változata legyen, hanem egy olyan koncepció, amely szemléletmódjában, módszertanaiban, követelményrendszerében is új oktatási környezetet hoz létre. Ahhoz, hogy a kapcsolat zökkenőmentes legyen, és az informatika igazi segítséget jelentsen, ne pedig problémaforrást, a lehető legjobb eszközökre, infrastruktúrára és minőségi szolgáltatásokra (szaktanácsadás, telepítés, beüzemelés, oktatás)  van szükség. Cégünk ebben tud segítséget nyújtani az Önök számára.

Helyszíni szaktanácsadás

Milyen lenne, ha az informatikai rendszer maximálisan az Önök szolgálatában állna? Segítene a célok elérésében és hatékonyabbá tételében? Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az oktatási és üzleti szükségletek alapján. Legyen szó bővítésről, vagy új rendszer kiépítéséről, teljes körű szolgáltatást nyújtunk az eszköz kiválasztásától kezdődően a beszerzésen át egészen a kulcsrakész beüzemelésig.

Személyesen a bemutatótermünkben

Nem szeretne látatlanban dönteni? Telefonos egyeztetést követően zsámbéki bemutatótermünkben megtalálhatóak Mimio, Helgi interaktív kijelzők, Mimio interaktív táblák, ultra közeli vetítésű – ultraközeli és interaktív projektorok, SmartClass digitális nyelvi labor, laptop és tablet töltő szekrények, dokumentum kamerák, állványok és kiegészítők.

Szakszerű szállítás és beüzemelés

Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási felételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk informatikai eszközeinkre. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést, beüzemelést is biztosítani tudja.

Használati oktatás

Eszközeink egyszerűen használhatóak, kezelhetőek, viszont a lakosságban ritkán fordulnak elő. Az interaktív kijelzők, ultra közeli vetítésű interaktív táblák, oktatási szoftverek mind-mind rejtenek olyan funkciót, amelyekkel az átlagos felhasználók még nem találkoztak, ezért szükségszerű egy használati tréning.

Helpdesk

Az oktatást követően csapatunk továbbra is rendelkezésre áll azokra az esetekre amikor az „éles” használat során merülnek fel kérdések.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!