• Image

  Roolf Living

  A Roolf Living olyan lounge bútorokat tervez és gyárt, ami kifogástalan minőségű, szemet gyönyörködtető és praktikus. Lazíts tökéletes kényelemben!
  A kollekció
  Image

  A Roolf életérzés

  A Roolf Living elegáns, ugyanakkor játékos formákat hoz a környezetedbe. A termékek egyedi megjelenésűek, széles színválasztékú fenntartható szövetekkel készülnek, hogy megfűszerezzék a teraszt és a belső tereket egyaránt.

  Termékeinkkel átélheted a Roolf pillanatokat: bútoraink lazításra és társasági élményekre csábítanak ott, és ahogy szeretnéd…

  Ez a történet az én-időről szól
  A tiédről

  A stílus, kényelem, szépség és a szabadság ígéretével jött létre ez a termék. A történet vége pedig... hát, igazából sosem lesz vége.

  Kedved szerint pihenhetsz, lazulhatsz és élvezheted a díjnyertes formaterv nyújtotta előnyöket amikor és ahogy szeretnéd.

  Erős és lágy. Puha és feszes.

  Image
  Image

  Főszerepben a kényelem

  Image
  DOTTY BIG
  Image
  DOTTY BIG XL
  Image
  DOTTY ROUND 50
  Image
  DOTTY ROUND 70
  Image
  DOTTY SMALL
  Image
  DOTTY MEDIUM
  Dotty extra large
  DOTTY EXTRA LARGE
  Image
  DOTTY LONG
  Image
  DOTTY BENCH
  Image
  DOTTY LOVE SEAT
  Image
  DOTTY MEDUM CC
  Image
  DOTTY XL CLUB CORNER
  Image
  TEAK SIDE TABLE
  Image
  TEAK TRIANGLE TABLE
  Image
  TEAK SMALL TABLE
  Image

  16 ok, hogy
  SZERESS MINKET!

  Image

  ERŐS

  A Roolf kültéri bútorok és szövetek 100% poliprop anyagból készülnek. Ellenállnak a természet erőinek.

  Image

  KÉNYELMES

  Pihenned kell? Itt a válasz: a Dotty puff, a Love Seat vagy a napozóágy... Ezeket mind a kényelmet szemünk előtt tartva  terveztük. Formatartó? Igen. De nincsenek kemény élek, vagy acélkeret. Csak rengeteg puhaság.

  Image

  KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

  A kültéri bútoraink lazításra valók, és nem arra, hogy órákig tisztítsuk azokat. Olyan anyagokat használunk, amivel észben tartjuk a fontossági sorrendet. Csak élvezd!

  Image

  BELTÉR = KÜLTÉR

  Válaszd akár a Roolf szőnyeget, széket, ülőkét, mind egyaránt tökéletes beltéri használatra is. Képzeld el a a pihenőben, a közösségi térben vagy az irodában. Válassz szabadon!

  Image

  KÜLÖNLEGES TEXTÚRÁK

  Bármely szövetet is választanád - és sok közül tudsz válogatni - mind legalább 3 különböző árnyalatú szálból épül fel. Gondoskodtunk róla, hogy ha ránézel a Roolf lounge bútorodra, sosem lesz unalmas.

  Image

  GYORSAN SZÁRAD

  Az összes Roolf szövet vízáteresztő, így az eső vagy a harmat áthatol rajta. Nincsen tócsa. Semmi algásodás, se moha. Szárazon marad a nadrág!

  Image

  A NAP BARÁTAI

  A Roolf kollekció minden egyes eleme UV-védelemmel van ellátva, így a színek olyan szépek maradnak , ahogy megálmodtuk őket. Hölgyeim és uraim, csak süssön a nap!

  Image

  BIZTONSÁGI ZIPZÁR

  Nem szeretnéd, hogy egy gyerek vagy háziállat véletlenül kinyissa a puffod? Mi sem. Így biztonsági zipzárral szereltük fel bútorainkat. Lehetetlen kinyitni a fifikás kulcs nélkül.

  Image

  PILLEKÖNNYŰ

  Eleget napoztál, és az árnyékba vonulnál? Vagy pont fordítva? Csak kapd fel a foteled és ülj ahova akarsz. Semmi az egész...

  Image

  TESTHEZÁLLÓ

  Túl feszesnek érzed? Csak vegyél ki egy párat a minőségi UPS granulátum tasakból, amit mi nem véletlenül tettünk bele. Te vagy a főnök, döntsd el milyen legyen a puffod! De ne dobd el a tasakokat, hogy bármikor visszatehesd őket.

  Image

  BOLDOGAN LEBEGNI

  Igen, a Dotty még lebegni is tud! Van ebben egy kis varázslat. Csak mondd, hogy hókusz-pókusz, és ülj a vízre!

  Image

  MADE IN BELGIUM

  A flamand szövet világhírű, ezt a címkét mi büszkén viseljük.

  Image

  LÉGY TE AZ ÉPÍTÉSZ

  Engedd szabadon a benned rejlő építészt és rendezd el a bútoraid ahogy te szeretnéd! Elemeink modulárisak, kombináld őket szíved szerint.

  Image

  VÁROSI TEREK

  Nincs mindannyiunknak kertje, hogy a boldog Roolf pillanatokat élvezzük, és ez jól van így. Ha büszke tulajdonosa vagy egy terasznak vagy erkélynek a Roolf tökéletesen illeni fog oda is.

  Image

  FONTOS A MEGJELENÉS

  Van aki vintage-nek hívja, mások bohémnak látják. Mi csak menőnek. A puffok, ülőkék, ágyak és szőnyegek mind sokféle színben és formában elérhetőek. Együtt alkotják meg a tökéletes ellazulás világát. Foglalj helyet és pihenj!

  Image

  RED DOT

  Amire a legbüszkébbek vagyunk:
  A Dotty puff kollekció elnyerte a nagy presztízsű Red Dot Design Award 2018-as díját. Így értékelték az egyedi és eredeti formát.

  www.red-dot.com

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!