Mások vagyunk

25 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Kiviteli tervezés előtt áll? Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást a környezeti adottságokat és funkciós szükségleteket egyeztetve. Az intézmények, vállalkozások, tervezők, kivitelezők és a lakossági vásárlók kiszolgálását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé. Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek.

Mások vagyunk

1500 m²

bemutatópark

Mások vagyunk

Személyesen bemutatóparkunkban

Mások vagyunk Ikon

Utcabútoraink termékválasztéka, elhelyezési formái, rögzítési módjainak variációs lehetőségei a zsámbéki telephelyünkön kialakított zöldövezeti bemutatóparkban személyesen is megtekinthetők. Kollégáinkkal történt időpontegyeztetést követően egész évben, minden hétköznap várjuk szeretettel.

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt kültéri bútorok életük során erős használatnak és környezeti hatásoknak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. Egyedi megoldásokkal biztosítjuk, hogy mindent a saját igényeinek megfelelően alakíthasson.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

Új katalógus

Február hónapban megjelenik új utcabútor katalógusunk! Amennyiben szeretne, hogy postai úton küldjünk Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovább

Kiviteli tervezés előtt áll?

Kérje 3D modelljeinket és árajánlatunkat a Zöld város és Fenntartható közlekedés fejlesztés pályázatok megvalósításához!

Tovább

Népszerű termékeink

További üzletágaink

 • VENDÉGLÁTÓI BÚTOROKMinőségi székek, asztalok és kiegészítők a vendéglátói terek berendezéséhez.

  Tovább

 • ÖltözőbútorVálasszon minőségi, saját gyártású öltözőbútorainkból!

  Tovább

 • Irodabútor Magas színvonalú bútorainkkal valósítsa meg álmai irodáját!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!