Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  25 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Kiviteli tervezés előtt áll? Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást a környezeti adottságokat és funkciós szükségleteket egyeztetve. Az intézmények, vállalkozások, tervezők, kivitelezők és a lakossági vásárlók kiszolgálását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé. Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek.

  Mások vagyunk

  1500 m²

  bemutatópark

  Mások vagyunk

  Személyesen bemutatóparkunkban

  Mások vagyunk Ikon

  Utcabútoraink termékválasztéka, elhelyezési formái, rögzítési módjainak variációs lehetőségei a zsámbéki telephelyünkön kialakított zöldövezeti bemutatóparkban személyesen is megtekinthetők. Kollégáinkkal történt időpontegyeztetést követően egész évben, minden hétköznap várjuk szeretettel.

  Mások vagyunk

  15.000 m²

  gyárterület

  Mások vagyunk

  Bútorgyártás Zsámbékon

  Mások vagyunk Ikon

  Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt kültéri bútorok életük során erős használatnak és környezeti hatásoknak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. Egyedi megoldásokkal biztosítjuk, hogy mindent a saját igényeinek megfelelően alakíthasson.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  Megjelent utcabútor katalógusunk, tekintse meg!

  Tovább

  Kiviteli tervezés előtt áll?

  Kérje 3D modelljeinket és árajánlatunkat a Zöld város és Fenntartható közlekedés fejlesztés pályázatok megvalósításához!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!