Mások vagyunk

25 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Ha szeretné, hogy vendégei visszavágyjanak Önhöz, forduljon tanácsadóinkhoz. Segítségükkel eldöntheti, milyen bútor illene leginkább a helyhez, ahol a vendégeit várja és megtervezheti, hogy teremthet kellemes, egyedi környezetet, ahol mindenki elengedheti magát, és önmaga lehet. Az Ön által elvárt praktikum és a vendégei által értékelt kényelem találkozását helyszíni tanácsadásunk teszi tökéletessé.

Mások vagyunk

300 m²

bemutatóterem

Mások vagyunk

Személyesen bemutatótermünkben

Mások vagyunk Ikon

Nem szeretne látatlanban dönteni, mert a lehető legtöbb lehetőségre kíváncsi élőben? Nálunk személyesen kipróbálhat több száz kiváló bútort, ötletet merítve az élményből. Rusztikus vagy modern? Fényűző legyen vagy minimalista? Látogasson el bemutatótermünkbe, mielőtt rendelne, és tervezzük meg együtt a belső teret, amelyről vendégei álmodnak!

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással szolgáljuk az Ön elgondolásait. Szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy minden négyzetmétert finomra hangolhasson a legpompásabb vendéglátói tér megteremtéséhez.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

Téli üzemszünet

Tisztelt partnereink! Üzemünk és irodánk 2017.december 22. és 2018.január 2. között üzemszünetet tart. A két ünnep között ügyfélszolgálati ügyeletünk elérhető. Első munkanap: 2018. január 3.
Áldott, békés Ünnepeket kívánunk!

Vendéglátói bútor újdonságok!

A HORECA szektor számára ajánlott bútor kínálatunk új termékekkel bővült. Design székeinket modern formák, trendi színek jellemzik. Válassza ki azt a széket, asztalt, amitől modernebb, barátságosabb és vonzóbb lesz az étterme, kávézója vagy szállodája.

Tovább

Népszerű termékeink

További üzletágaink

 • Irodabútor Magas színvonalú bútorainkkal valósítsa meg álmai irodáját!

  Tovább

 • UtcabútorEgységes és formabontó közterek elemeit keresse kínálatunkban!

  Tovább

 • ÖltözőbútorVálasszon minőségi, saját gyártású öltözőbútorainkból!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!