• 2 személyes, perorált lemez fejvéggel

  Beltér

  újdonság

  24 hó

  200cm

  Elisabeth emeletes ágy

  2 személyes, perorált lemez fejvéggel

  Az elemek hegesztett szerkezetűek, az elemek egymással összecsavarozva adják a szilárd konstrukciót. Az acél felületet porlakkfestéssel készítik ki a kívánt, RAL skála szerinti színekben, a csővégeket műanyag záródugók takarják. Az ágyvégek 167 x 97 cm méretűek, a fej- és lábvégeknél 1,5 mm vastagságú Rv 6-9 típusú perforált lemez található,
  amely végihasított 30 x 20 mm-es és 40 x 20 mm-es zártszelvényekbe van bebújtatva, hogy a perforált lemez vágott éle semiképp se jelentsen balesetveszélyt. A függőleges ?40 mm-es csőbe folyató menetfúrással készülnek a rögzítő menetek. A hátsó lábakba rejtetten mintegy 4-4 Kg tömegű ellensúly kerül, ami a fölső ágyra való mászás esetére megnöveli a billenés elleni stabilitást.
  A fekvő felület hossztartója 60 x 20 mm méretű zártszelvény, melynek végeire ?48,3 x 4 mm-es csőből lézervágással készülő csatlakozó elemet hegesztenek, ez biztosítja az ágy nagy mértékű hosszirányú stabilitását. Az alsó fekvő felület hosszoldalán további két 30 x 20 mm-es zártszelvény magasítás támasztja a matracot a kicsúszás ellen, melyek ?10 mm-es köracél összekötéssel merevítettek.
  A behegesztett 50 x 50 x 4 mm-es hegesztett rács átszellőző alátámasztást biztosít a matrac számára.
  A rácsot keresztirányban összesen 5 db 30 x 20 mm-es zártszelvény támasztja alá. A három korlátelem mindegyike 3-3 darab 30 x 20 mm-es zártszelvényből készül, melyek középen ?10 mm-es köracél összekötéssel merevítettek, ezeket a végeiken a 20 x 3 mm-es laposacél fogja össze, amely a felcsavarozás furatait is magába foglalja.
  A létra 60 x 20 mm-es komfortos lépcsőfokokkal és hossztartókkal készül. Az univerzális ágyak jobboldali és baloldali létra elhelyezéssel készíthetők, melyek acél akasztókampóit csavarozással rögzítik.
  Az alsó ágy beülési magassága 93 cm. A gyártás az EN 747 szabvány előírásainak megfelelően történik.

  Általános jellemzők

  Termékkód: ELÁ-2SZP
  Termék garancia: 24 hónap
  Felhasználási hely: Beltér
  Származási hely: Magyarország
  Tájékoztató ár (nettó): 278300Ft*
  *Áraink tájékoztató jellegűek, személyre szabott ajánlatért
  vegye fel velünk a kapcsolatot. Az áfa mértéke 27%.
  A honlapon megjelenített színminták eltérhetnek a valóságtól, valamint a különböző képernyők eltérő minősége miatt felelősséget nem tudunk vállalni az egyezésért.

  Fizikai paraméterek

  Szélesség: 200cm
  Ülésmagasság: 90cm

  Konfiguráció

  Váz anyaga: Elektrosztatikus porfestéssel készült acél

  Kapcsolódó termékek

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

   Görgessen lejjebb