• magas, széles, multifunkciónális 6személyes asztal

  Beltér

  újdonság

  180x106x70

  DURAN 4 asztal

  magas, széles, multifunkciónális 6személyes asztal

  Vázszerkezet: 50x50*2 mm-es zártszelvény lábak, 30x30*1,5 mm-es zártszelvény taposóval, fém talppal, az asztallap alatt 60*20*1,5 mm-es zártszelvény vázzal, szinterezett felülettel, állítható szintezőlábbal. Az asztallap 15 mm vastag rétegelt lemez duplungolt (30 mm-es) kerettel. Az asztallapon dekoritozott kivitel, élek marva, lenolajjal felületkezelve. Opciónálisan rendelhető vezeték nélküli USB töltő (az adapter az asztallap alá kerül rögzítésre). Két oldalon táskaakasztóval. Mérete: 180x106x70 cm.
  A Durán asztalok közösségformálóak, nagymértékű rugalmasságot biztosítanak. A közösségi terek, tanári pihenők esetében egyre népszerűbb és széleskörű megoldásokat biztosítanak a megfelelő tér alakítására. A diákok és a tanárok kényelmessebben és otthonosabban érezhetik magukat a Durán termékcsalád bútorainak felhasználásával. Különféle munkaterületeket hozhatnak létre - a hétköznapi nyugodtabb helyiségektől a hatalmas terekkel rendelkező aulákon át az étkezőkig. Mindezek mellett praktikus eleme lehet egy kis létszámos projekt megbeszélésnek is, ahol kötetlenül a klasszikus formáktól elrugaszkodva mindenki kreatív részvevője lehet a közös időtöltésnek. Vázszerkezet: 50x50 mm-es zártszelvény lábak, 30x30 mm-es zártszelvény taposóval, fém talppal. Az asztallap 15 mm vastag rétegelt lemez, két oldalon dekoritozott kivitel (alsó részen fehér színű ellenhúzó dekorit) élek marva, lenolajjal felületkezelve.

  Referencia képek

  Általános jellemzők

  Termékkód: DA4-180-106-70
  Felhasználási hely: Beltér
  Tájékoztató ár (nettó): 142 900,-Ft*
  *Áraink tájékoztató jellegűek, személyre szabott ajánlatért
  vegye fel velünk a kapcsolatot. Az áfa mértéke 27%.
  A honlapon megjelenített színminták eltérhetnek a valóságtól, valamint a különböző képernyők eltérő minősége miatt felelősséget nem tudunk vállalni az egyezésért.

  Fizikai paraméterek

  Szélesség: 180cm
  Magasság: 106cm
  Mélység: 70cm
  Sarkos vagy kerekített: sarkos

  Konfiguráció

  Váz anyaga: Elektrosztatikus porfestéssel készült acél

  Kapcsolódó termékek

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!

   Görgessen lejjebb