Rólunk mondták

Bonyhád a Perczelek városa. Az 1848/49-es szabadságharc honvédtábornok, Perczel Mór leszármazottai beleegyezésével már hosszú évek óta viseljük e megtisztelő címet. A Perczelek földbirtokosi, nemesi családja több mint kétszáz évig kiemelkedő szerepet játszott Bonyhád történetében. Az általuk létrehozott épített és kulturális értékek egyike, Perczel Mór szülőháza is,  arra kötelezték a város lakóit, hogy éljenek a rájuk hagyott örökség nyújtotta lehetőségekkel.

A felújításra 2019-ben, Magyarország Kormányának támogatásával került sor, melynek eredményeként egy eredetileg magáncélra, majd kollégiumi szálláshelyre használt lakóépület közösségi épületté vált. Mind a főépület, mind az udvari épület hasznosítása több lehetőséget is magában rejt. Így pl. csodálatos környezetet nyújthat a boldogító igen kimondására, de a turisztikai csomagunk részeként szálláshelyként is funkcionál egy kisebb, rekreációs célú wellness szolgáltatással, illetve közösségi térként is hasznosítható. Itt kapott helyet egy állandó kiállítás, Kovács Ferenc, Tolna megyei Prima díjas festőművész életműve, és két civil szervezet is.

Az épületegyüttesben kialakításra került egy 14 fős szálláshely, (szobák, étkezők, raktár) kiállító- és rendezvényterem, valamint irodák, tehát ezen funkciók ellátásához szükséges bútorok beszerzésére volt szükségünk. Elsősorban olyan céget kerestünk, aki ezt a széles spektrumú igényt le tudja fedni. Az internetes keresés nem sok ilyen portfolióval rendelkező céget adott, illetve jelen esetben hatékony eszköz volt a "találathoz" a papír alapú Alex bútor katalógus, és a bemutató terem is. A kiadvány ugyan csak ízelítőt nyújtott a kínálatból, de tartalmazta mindazokat a termékeket, melyekre a Perczel kastély berendezéséhez szükségünk volt, ugyanakkor az is segítségünkre volt a döntésben, hogy az ügyfélkapcsolati munkatárs napokon belül megjelent hívásunkra. A széles kínálatból az elképzeléseinket figyelembe vevő, ahhoz igazodó javaslatokat kaptunk. Mivel kis városként, kis költségvetésből gazdálkodva lakberendezőt nem engedhettünk meg magunknak, az Alex bútor Kft. munkatársai ezt a szerepet is kiválóan ellátták. Látva az épületet, megérezve annak szellemét, lehetőségeit, a mi lelkesedésünkkel is maximálisan azonosultak, ugyanazzal az izgalommal várták a berendezés látványát, akár mi!

A megkereséstől, a felmérésen át, az ajánlatadástól,a bútorok lerakásáig, az egész beszerzés és szállítás alatt állandó telefonos és emailes kapcsolatban voltunk. A személyes kontaktunk visszajelzéseket kért, tájékoztatott, és kézben tartotta a folyamatot, így nagyon rövid határidővel sikeresen zártuk le a vásárlást.

Hibátlanok és kiváló minőségű alapanyagúak a termékek, a kevés számú. szerelendő alkatrészeket könnyű volt a helyére tenni. A szállítás során is megfelelő volt a bútorok védelme. Az online kereskedelmi világban nem furcsa megemlíteni, hogy azokat a  termékeket kaptuk, melyeket a katalógusban, illetve a webes bemutató képekein láttuk, és elképzeltük, hogy annak milyen lesz a fogása, tapintása, kényelme.

Amennyiben a jövőben akár irodai, akár egyéb közületi bútor beszerzésére lesz szükségünk, illetve lehetőségünk adódik,úgy elsőként az Alex Bútor Kft-t keressük meg. Évente friss katalógust kapunk kézbe, emellett könnyen és jól áttekinthető a weboldal segíti a tájékozódást.  Kész, de ugyanakkor széleskörű termékeket kínálnak, nem kell alkatrészekből "összeleggózni" a bútorokat.

Maximálisan elégedettek voltunk a cég kínálatával, a tanácsadással, a kapcsolattartással, gyors és pontos adminisztrációval, remek csapat fogadja az érdeklődőket, vásárlókat az Alex Bútor Kft-nél.

Köszönjük az együttműködésüket!

 

Énekes Andrea

Városfejlesztési és Jogi osztály

Iratkozzon fel hírlevelünkre!