Mások vagyunk

25 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Amennyiben irodája berendezésében szakértő segítségre van szüksége, forduljon üzletágvezetőnkhöz vagy területi képviselőinkhez. Segítségükkel a helyszínen felmérhető, milyen paraméterekkel alakítható ki a lehető legkomfortosabb, legpraktikusabb és legjobb minőségő munkahely, iroda. A tanácsadás díjmentes.

Mások vagyunk

300 m²

bemutatóterem

Mások vagyunk

Látványtervek

Mások vagyunk Ikon

Tapasztalt bútortervezői csapatunk az ergonómiai elveket szem előtt tartva alakította ki a széles termék portfóliónkat. Az irodai terek kialakítását igény esetén látványtervekkel is segítjük! Használja online tervezőnket! Online irodabútor térberendezőnk segítségével közel 300 termékből rendezheti be irodáját néhány perc alatt!

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással szolgáljuk az Ön elgondolásait. Szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy minden négyzetmétert finomra hangolhasson a legpompásabb irodai tér megteremtéséhez.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

Állásajánlat

Amennyiben rendelkezel értékesítési tapasztalattal, csatlakozz csapatunkhoz területi képviselőként! A jelentkezés feltételei és a munkakör pontos elvárásairól bővebb információkat kapsz!

Tovább

Alumínium konferencia szék

K-5 Alu elnevezésű konferencia székünk elektrosztatikus porszórással festett alumínium váz, mely fém színe igény szerint választható. Alumínium bankett székünk ülőfelülete vastag heterogén habszivacs, mely nagy kopásállóságú szövettel van bevonva. Az óriási kárpit és színválaszték biztosítja az egyedi design kialakítását. Az alumínium, rakásolható, egymásba helyezhető vázszerkezet könnyebb mozgathatóságot biztosít. Igény esetén kérje ajánlatunkat székszállító eszközeinkre egyaránt. Az alábbi oldalon megtalálja képekkel és árral ellátott termékkínálatunkat.

Tovább

Népszerű termékeink

További üzletágaink

 • VENDÉGLÁTÓI BÚTOROKMinőségi székek, asztalok és kiegészítők a vendéglátói terek berendezéséhez.

  Tovább

 • UtcabútorEgységes és formabontó közterek elemeit keresse kínálatunkban!

  Tovább

 • ÖltözőbútorVálasszon minőségi, saját gyártású öltözőbútorainkból!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!