Mások vagyunk

25 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az általános-, közép- és felsőoktatás szükségletei alapján. A bútorozás során az egész napos oktatásra, a biztonságos és inspiratív környezetre, a praktikus és strapabíró bútorzatra helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

Mások vagyunk

300 m²

bemutatóterem

Mások vagyunk

Személyesen bemutatótermünkben

Mások vagyunk Ikon

Nem szeretne látatlanban dönteni? 300 nm-es zsámbéki bemutatótermünkben iskolabútoraink egy része élőben is megtekintő. Központunkban üzletágvezetőnkkel személyes egyeztetés keretében kialakíthatják a legmegfelelőbb megoldást a váz, bútorlap, fa és szövet színminták áttekintésével a felújítás, beruházás vagy pályázati forrás bútorbeszerzése kapcsán.

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt oktatási bútorok életük során erős használatnak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. 2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással dolgozunk a modern, jól használható és esztétikus bútorok gyártásán.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

DIDACTA 2018

Találkozzunk a DIDACTA kiállításon!

2018. február 20-24 között Hannoverben mutatjuk be oktatási bútor kínálatunkat és gyártói megoldásainkat! Látogasson meg minket a 13-as csarnok B30-as standján!

Új bútorkatalógusok

Segítve az oktatási intézmények fejlesztését, bővítését, megjelentek új lehetőségeket tartalmazó ISKOLABÚTOR és FELSŐOKTATÁSI bútorkatalógusaink. Újdonságainknak is köszönhetően Ön megújult színválasztékkal, palást és dekorit kínálattal, kibővített állítható magasságú bútorokkal, az egész napos oktatáshoz igazítható mobiliákkal tervezhet az új tanévre. A katalógusból választva kérje ajánlatunkat és indítsa új bútorokkal, nagyobb kapacitással az őszi tanévet! Rendeljen még a nyári szünet előtt és bízza ránk nyárra a bútorok gyártását.

Tovább

Népszerű termékeink

További üzletágaink

 • Óvodabútor

  Tovább

 • UtcabútorEgységes és formabontó közterek elemeit keresse kínálatunkban!

  Tovább

 • ÖltözőbútorVálasszon minőségi, saját gyártású öltözőbútorainkból!

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!