• Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  25 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az óvoda, bölcsőde adottságai és a tervezett berendezési szükségletei alapján. Tudjuk, hogy a picik nevelése, az inspiráló, biztonságos környezet a legfontosabb, így a bútorozás során erre helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

  Mások vagyunk

  300 m²

  bemutatóterem

  Mások vagyunk

  Bemutatóterem Zsámbékon

  Mások vagyunk Ikon

  Nem szeretne látatlanban dönteni? 300 nm-es zsámbéki bemutatótermünkben óvodabútoraink egy része élőben is megtekintő. Központunkban üzletágvezetőnkkel személyes egyeztetés keretében kialakíthatják a legmegfelelőbb megoldást a váz, bútorlap, fa és szövet színminták áttekintésével a felújítás, beruházás vagy pályázati forrás bútorbeszerzése kapcsán.

  Mások vagyunk

  15.000 m²

  gyárterület

  Mások vagyunk

  Bútorgyártás Zsámbékon

  Mások vagyunk Ikon

  Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt gyermekbútorok életük során erős használatnak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. 2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással dolgozunk a modern, jól használható és esztétikus bútorok gyártásán. Termékfejlesztésünk révén már állítható magasságú bútorokat is gyártunk, ami együtt nő a gyerekekkel.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  Csatlakozzon programunkhoz és élvezze ajándékainkat!

  Tablet vagy magnó a csoportos foglalkozásokra?
  Állatkerti belépő a kirándulós napra?
  Kávéfőző a felnőttek részére?
  A hűségprogram által intézménye számára mindez ajándék!

  Tovább

  Árváltozás

  2018.08.13-án az Alex Fémbútor Kft. gyártott és forgalmazott termékeinek árai változtak. A nyomtatott katalógusokban szereplő árak érvénytelenek, aktuális árainkról kérjük weboldalainkon tájékozódjon.

  Megértésüket Köszönjük! Ajánlatkérésével forduljon üzletágvezetőinkhez és üzletkötőinkhez!

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!