Görgessen lejjebb
Mások vagyunk

25 éves

szakértelem

Mások vagyunk

Helyszíni tanácsadás

Mások vagyunk Ikon

Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az óvoda, bölcsőde adottságai és a tervezett berendezési szükségletei alapján. Tudjuk, hogy a picik nevelése, az inspiráló, biztonságos környezet a legfontosabb, így a bútorozás során erre helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

Mások vagyunk

300 m²

bemutatóterem

Mások vagyunk

Bemutatóterem Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

Nem szeretne látatlanban dönteni? 300 nm-es zsámbéki bemutatótermünkben óvodabútoraink egy része élőben is megtekintő. Központunkban üzletágvezetőnkkel személyes egyeztetés keretében kialakíthatják a legmegfelelőbb megoldást a váz, bútorlap, fa és szövet színminták áttekintésével a felújítás, beruházás vagy pályázati forrás bútorbeszerzése kapcsán.

Mások vagyunk

15.000 m²

gyárterület

Mások vagyunk

Bútorgyártás Zsámbékon

Mások vagyunk Ikon

Termékeink a stabil, hosszú élettartartamú intézményi bútorozást képviselik, ez legfőbb küldetésünk lényege. Tudjuk, hogy a partnereink által igényelt gyermekbútorok életük során erős használatnak lesznek kitéve. Ehhez magas strapabíró és ellenálló képességre van szükséges jó minőségben. 2D és 3D terméktervezésünknek és széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horgonyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással dolgozunk a modern, jól használható és esztétikus bútorok gyártásán. Termékfejlesztésünk révén már állítható magasságú bútorokat is gyártunk, ami együtt nő a gyerekekkel.

Mások vagyunk

országos

kiszállítás

Mások vagyunk

Szakszerű szállítás és szerelés

Mások vagyunk Ikon

Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

Aktuális híreink

Karnevál fektetők

Karnevál fektetőnk gyártását megszüntetjük. A raktáron lévő termékeinket kiárusítjuk!

Kérje ajánlatunkat!

Tovább

Árváltozás

2018.08.13-án az Alex Fémbútor Kft. gyártott és forgalmazott termékeinek árai változtak. A nyomtatott katalógusokban szereplő árak érvénytelenek, aktuális árainkról kérjük weboldalainkon tájékozódjon.

Megértésüket Köszönjük! Ajánlatkérésével forduljon üzletágvezetőinkhez és üzletkötőinkhez!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!