Bemutatkozás

TÖRTÉNETÜNK

Cégünket 1991-ben családi vállalkozásként alapították. A kezdetben kicsiben, szűk termékkínálattal induló vállalkozás, felismerve a piaci lehetőségeket, pár év intenzív fejlődése nyomán piacvezetővé vált az iskolabútorok területén. Ehhez kapcsolódóan fejlődött ki az oktatási intézmények komplett berendezését jelentő szállítási program, valamint a további üzletágak. Mára az intézményi bútorozás egyik vezető gyártójává emelkedtünk az oktatás, a vendéglátás, a közigazgatás és a kommunális szolgáltatások kiszolgálására. Gyártóként a komplettségre törekedve mind a fémmegmunkálás és felületkezelés, az asztalosiparban mind a bútorlap és a tömörfa megmunkálás, valamint a kárpitozás önálló üzemeiben folyik a termelés. A szerelés, végellenőrzés és csomagolás után pedig saját bútorszállító teherkocsik végzik a mindennapos kiszállítást. Kereskedelmünk a törzsvásárlói kör kiszolgálásán kívül a pályázatok elnyerésén, valamint a közeli országokba irányuló exporton is dolgozik. Minőségirányítási rendszerünk kiterjed mind a gyártás, mind a kereskedelem minden folyamatára. Fejlesztési törekvéseink a termékskála korszerűsítése, az újabb piaci szegmensek, valamint a mind modernebb, hatékonyabb és környezetkímélőbb technológiák és gyártóeszközök irányába mutatnak.

GYÁRTÁS

Gyártásunk teljes egészében a mintegy 14.000 m2 területű zsámbéki telephelyen folyik, így az üzemek közötti anyagfolyam és kommunikáció a legközvetlenebb. Grafikus kollégánk minden üzletágunk számára külön termékkatalógus(oka)t készít, melyben a járatos típustermékek találhatóak, ezeken kívül a megmunkálás és alapanyag választék figyelembevételével egyedi termékek is készülnek. A típustermékek fejlesztésére, valamint az egyedi termékek gyártástervezésére fejlesztőmérnöki csoport működik, akik 2D, ill.3D terveket készítenek, a kereskedelem támogatására pedig szükség esetén látványtervek is születnek. A gyártáshoz a stratégiai fontosságú alapanyagokból jelentős készletekkel rendelkezünk, így az ugrásszerű nagyobb igényeket is gyorsan ki lehet elégíteni. A gyárban egyszerre vannak jelen a hagyományos, és a különlegesebb modern technológiák, a berendezések között is megtalálhatók a régebbi kézi vezérlésűek mellett az új beruházásokból származó számjegyvezérlésű modern gyártóeszközök.
Minőségirányítási rendszerünk gondoskodik a kibocsátott termékek egyenletes jó minőségéről, a minőség-azonos utánpótlás lehetőségéről. A szállítási módnak megfelelő csomagolás után többnyire a saját, kimondottan bútorszállításra való teherautóinkkal juttatjuk célba a termékeket, hogy a szállítási sérüléseket elkerüljük. Amennyiben a helyszíni beszerelés, beüzemelés is tárgya a szerződésnek, saját gyakorlott munkatársaink ezt is elvégzik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!