• Pályázatok


  Árajánlat, eszközlista, megvalósítás.

  Az Alex Fémbútor Kft. fontosnak tartja, hogy segítse az intézményfejlesztési infrastrukturális célokat, a 21. századi digitális környezet megteremtését. A digitális pedagógiai módszertanra építő programok sikeres osztálytermi bevezetésének és alkalmazásának alapvető feltétele, hogy intézményi szinten is biztosítottak legyenek a megfelelő körülmények szervezeti és humánerőforrás, valamint infrastrukturális szempontból egyaránt. Az Alex Fémbútor Kft. az EFOP és Iskola 2020 valamint további pályázatokhoz adaptált Informatikai termékkínálattal segíti a fejlesztések megvalósítását figyelembe véve a nevelési-oktatási intézményekre vonatkozó előírásokat.
  Az általunk ajánlott termékeinkkel a hosszú távú fenntarthatóság és a digitális pedagógiai szemlélet elterjedése a cél.

  Egyedi termékkínálatunknak köszönhetően nyelvi laborokat, interaktív csomagokat, kijelzőket, táblákat, projektorokat, vetítővásznakat, Grammatik és SMARTCLASS+ nyelvi laborokat is biztosítunk.

  Az Alex Fémbútor Kft. a pályázatokhoz
  többlépcsős szakmai segítséget nyújt:

  • Amennyiben rendelkezésre áll a pályázatokban benyújtott IKT eszközök listája abban az esetben elkészítjük indikatív, illetve a beszerzésre kerülő lista alapján részletes műszaki ajánlatunkat.
  • A pontos műszaki dokumentáció elkészítésével cégünk szakmai segítséget nyújt ahhoz, hogy az intézmények ötleteiket, elképzeléseiket megvalósíthassák adott pályázati támogatás keretén belül.
  • Nyertes pályázat esetén az eszközöket kiszállítjuk és igény esetén szakembereink a beüzemelés és oktatás segítségét is megadják az intézményeknek.

  Szolgáltatásaink révén gyorsan és könnyen végigviheti az intézmény fejlesztéséhez szükséges folyamatokat és az eszközök beüzemelése, szerelése is egyszerűbbé válik kollégáink segítségével.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!