• Görgessen lejjebb
  Mások vagyunk

  25 éves

  szakértelem

  Mások vagyunk

  Helyszíni tanácsadás

  Mások vagyunk Ikon

  Megbízóinkkal közösen, nagy körültekintéssel mérjük fel és alakítjuk ki a legjobb megoldást az általános-, közép- és felsőoktatás szükségletei alapján. A bútorozás során az egész napos oktatásra, a biztonságos és inspiratív környezetre, a praktikus és strapabíró bútorzatra helyezzük a hangsúlyt! Területi képviselőink az ország bármely pontjáról elérhetőek, igény esetén mintatermék, színminta biztosításával.

  Mások vagyunk

  országos

  kiszállítás

  Mások vagyunk

  Szakszerű szállítás és szerelés

  Mások vagyunk Ikon

  Egy lépést sem kell tennie, hogy élvezze a bútorcsodáink által nyújtott kényelmet. Saját gépkocsiparkunk a rugalmas szállítási feltételek garanciáját nyújtja. Nem sérül, nem karcolódik, mert sajátunkként vigyázunk bútoraira. Igény esetén a szállítás mellett szakértő csapatunk a hibátlan összeszerelést is biztosítani tudja.
  A kiszállítás költségeiről kérje ajánlatunkat!

  Aktuális híreink

  Árváltozás

  2018.08.13-án az Alex Fémbútor Kft. gyártott és forgalmazott termékeinek árai változtak. A nyomtatott katalógusokban szereplő árak érvénytelenek, aktuális árainkról kérjük weboldalainkon tájékozódjon.

  Megértésüket Köszönjük! Ajánlatkérésével forduljon üzletágvezetőinkhez és üzletkötőinkhez!

  Infokommunikációs pályázatok

  Árajánlat, eszközlista, megvalósítás.
  Az Alex Fémbútor Kft. fontosnak tartja, hogy segítse az intézményfejlesztési infrastrukturális célokat, a 21. századi digitális környezet megteremtését.

  Tovább

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!